Това обяви самата тя в предаването На кафе“.  Тази новина

...
Това обяви самата тя в предаването На кафе“.  Тази новина
Коментари Харесай

Сензация: Прея минава под венчилото

Това разгласи самата тя в предаването „ На кафе “.  Тази вест изправи на нокти почитателите на изпълнителката и медиите. Всички се питат какъв ще бъ6де ексцентричният избор на младата певица.

Прея живее с приятеля си Евгени Димитров от 2018г. Той е двуметров джаз музикант и някогашен баскетболист. В момента младежът се изявява в столицата като бас китарист. Димитров е приключил магистратурата в Националната музикална академия “Проф. Панчо Владигеров ”.

Изпълнителката е мощно разочарована от хората, които се пробват да я убедят да има общоприета женитба. Иска да изрази характерността си. Била зодия Везни, а приятелят й – Близнаци, а това ги прави доста нерешителни във всяко едно отношение.

Двамата са в очакване на булчинската рокля на певицата. Тя ще бъде ексцентрична и ще подчертае една неподражаема визия. Все отново е решила да резервира традицията и да заложи на белия цвят.

" Не съм от девойките, които се вълнуват и постоянно са си представяли да се видят като младоженка. С моя другар от дълго време сме минали на друго равнище, открили сме, че сме един за различен ", заключва тя.

 Редица известни персони поздравиха Прея за щастливото събитие – Дара, Маги Джанаварова, Ива Екимова, писателката Ваня Щерева и други

Инфо: blitz.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР